VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Hemuppgifter och insikter

Av vintervild - 29 oktober 2010 12:17

Det gick bra hos psykologen, han var extra förvirrad och trivsam idag. Jag gillar när andra är förvirrade, känner mig mer i kontroll då, vilket säkerligen är ett steg i fel riktning.

Jag har fått hemläxor, som vanligt, med en omoralisk twist. Han förväntar sig att de ska vara klara och spelar därmed på mitt prestationsbehov så nu kommer jag garanterat göra dem för jag vill inte att han ska bli missnöjd. Ett smart sätt att få mig att göra saker, men inte så bra för min behandling.

Vi har även bokat in tid för att gå ut i världen och utsätta mig för otrevliga situationer, och en del av läxan är att komma på sådana.


Kul? Nej, men säkerligen massor med nyttigt.


Hittade en seriebild som beskriver mig i ett nötskal:www.nataliedee.com

www.nataliedee.com


 Stor igenkänningsfaktor
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se