VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Irriterande pojke

Av vintervild - 20 oktober 2010 23:20

Älsklingen jobbar sent ikväll och jag är sur. Inte så mycket för att han jobbar sent, utan för att han inte verkar bry sig. Ringde för ett tag sen o ville prata lite eftersom jag vet att han kommer hem sent, men han kunde inte slita sig i två minuter för ett samtal. Visst förstår jag om han är mitt i något viktigt, men han bara låtsades lyssna och hörde inte alls vad jag sa. Respektlöst. Men ska sova nu, han får väll komma när han kommer, jag orkar inte bry mig.


Missen mår bättre och bättre, sitter på matbordet och mjauar uppgivet för att han vill gå ut. Tydligen har det inte blivit en innekatt av honom än, men det kommer förhoppningsvis. Färre faror här.

Katten har gömt sig någonstans, har inte sett henne på några timmar så hon sover nog sött. Hon var supergosig tidigare, låg under filten i soffan och kurrade.


Imorrn sista dagen på 50%, jag ska försöka att inte få panik inför måndagen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se