VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Skadad

Av vintervild - 12 oktober 2010 19:49

Hemma från träning och jobb. Jobbet går det sakta med, det går mer tid till slösurf än jobb men jag har ingen motivation eller ork att ta itu med saker. Imorgon, imorgon...


Var på Open Pole i eftermiddags, det var kul förutom att jag lyckades sträcka en muskel eller ett muskelfäste så allt jag gjorde som involverade magmuskler eller armarna gjorde jätteont. Jag lyckades träna på en del saker, men sedan gjorde det alldeles för ont så jag stretchade och tjuvtittade på den mer avancerade kursen som pågick. Om några månader så kan jag förhoppningsvis vara där.

Ska vila fram till på fredag och ta hand om min skada så att jag kan vara med ordentligt på kursen.


Fina naglar:


 

Fina, svarta naglar


Missen kissade just på kottens sovfilt, men inte på kotten som tur var. Han har lite svårt att gå på lådan och jag förstod inte vad han ville när han satt och stirrade på mig. Jag antar att jag ska vara glad över att han inte valde sängen den här gången...

Nu busar han med katten och jag väntar på att älsklingen ska komma hem.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

31 mars 2011 12:32

Oj vad mycket snygga naglar, har helt missat den här kategorin :) Jag hade också så svartglittriga en gång :)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se