VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Tisdagsmorgon

Av vintervild - 12 oktober 2010 11:31

Det blev ingen träning alls igår, plockade undan och dammsög huset istället och hade ingen lust alls att bege mig ut i höstluften igen. Jag känner mig mer nedstämd än på länge nu, jag vet inte om det är för att vi har börjat röra upp saker i terapin eller om det är mörkret och kylan som håller på att ta sin rätt. Jag brukar iofs tycka om hösten, men det blir ju mörkt alldeles för fort och mörkare ska det bli...


Idag inledde jag dagen med en morgonjogg, det var jobbigt och inte alls trevligt. Men jag kom runt och är stolt över det, varm dusch och frukostsmoothie väntade när jag kom hem igen.

Sedan var det dags för nya naglar, lägger upp bild senare för jag är på jobbet nu. Det är skönt att få skämma bort sigsjälv lite, önskar jag hade råd med ansiktsbehandling och helkroppsmassage med.

Ska gå på Open Pole i eftermiddag med, tänkte stanna på jobbet till fyra och sedan bege mig. Känner att jag vill träna lite på de nya sakerna vi gjorde i fredags innan det är dags att lära sig nya saker, och idag har jag inte smörjt in mig så då glider jag förhoppningsvis inte lika mycket. Hade tänkt ta med kameran och kanske ta en bild, men lyckades glömma den hemma.


Missen mår bättre, såret läker sakta med säkert och tratten sitter fortfarande på. Jag undrar hur länge han kommer att vara borta när han väl får komma ut igen, han sitter i fönstret och längtar ut mest hela dagarna nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se