VinterVild

Alla inlägg under september 2010

Av vintervild - 24 september 2010 17:37

Har farit runt på staden och spenderat pengar idag. Alldeles för mycket pengar, trots att jag bara gjorde ytterst få utsvävningar från listan, men jag antar att saker är dyrare än man tror.


Det som köptes:

  • Smink: foundation, puder och ögonskugga från FACE Stockholm, läppstift och -penna från MUS, mascara och remover från Dior
  • Ett par underkläder från Björn Borg (hutlöst dyra, men mina favvo så jag köper ett par i månaden)
  • Svart träningslinne
  • Balsam Biolage Condition Balm
  • Strumpor och strumpbyxor
  • Dammråttor och klistermärken från DesignTorget

Inte så mycket kan tänkas, men gick på mycket pengar. Det som inte var planerat var strumporna och sakerna från DesignTorget, men det hade blivit dyrt även om jag struntat i dem. De dyra sakerna var sminket, och jag får väll skylla mig själv för att jag så dyr smak, men jag köper inte grundsakerna så ofta. Tyvärr så brukar det bli allt på en gång...

Resten av månaden får jag lämna kortet hemma, är säkrast så för ekonomin.


Gick förbi dykstället där jag och älsklingen lärde oss att dyka, de som jobbar där är så trevliga och går verkligen den där extra milen för sina elever, gamla som nya. Eftersom de gör så mycket för oss så bjöd jag på nyköpta Cup Cakes från Cup Cakes Stockholm. De hade tom en vegansk så jag kunde smaska med   

Imorrn blir det dykning igen, det var ett tag sedan men med min förkylning och älsklingens arbetsschema så har det inte blivit av. Nu är det bara att hoppas att inget gick sönder i nedfallet här om dagen. Vi ska städa havsbotten, det är internationell havsstäddag.


Gick på fotoutställning med, "Hillbilly Heroin, honey" på Galleri Kontrast. Utställningen pågår bara tills på söndag, men väl värt ett besök om ni är i närheten. Otroligt gripande, ska nog köpa boken med. Kan alltid hoppas att jag har råd att köpa ett original om de ska säljas, men originalfoton brukar bli otroligt dyra tyvärr.


(Det var psykologbesök imorse som vanligt, och jag antar att vi gjorde genombrott men det orkar jag inte prata om just nu. Det får bli imorgon eller kanske senare ikväll, just nu så gör det för ont...)

Av vintervild - 23 september 2010 20:54

Älsklingen blir senare än han planerat, vilket inte var oväntat för det händer ganska ofta nu för tiden. Men fortfarande ledsamt, för jag blev sorgsam och melankolisk framåt kvällen och hade sett fram emot massor med kramar innan sängdags. Nu kommer jag kanske inte vara vaken när det är kramdags, för jag orkar inte sitta uppe och vänta. Jag orkar knappt vara vaken som det är.


Dagen blev jobbig nu framåt kvällen, jag ska orka till morgondagen och hoppas att det blir bättre då. Och inte övershoppa onödiga saker, bäst att hålla mig och tigern borta från skoaffärer. Just nu skulle jag nog komma ut med halva lagret om jag kom i närheten av en, så mycket morrar tigern just nu.


Det blir nog hjälp för att sova inatt...

Av vintervild - 23 september 2010 19:05

Nu är det helg för mig, det har jag sett fram emot hela veckan. Det har varit en lång vecka, den har gått i snigelfart och jag har varit så trött hela tiden. Jag hoppas att jag kan vila upp mig lite under helgen, även om det kommer att bli tidiga morgnar åtminstonde imorrn och på lördag. Nackdelen med att ha psykologbesöket inbokat på morgonen på min lediga dag, ingen sovmorgon.


Jag ska in och shoppa lite imorrn, smink och en träningstopp hade jag tänkt. Tänkte åka direkt efter psykologmötet så jag ska upp lite tidigare och hinna med lite löpning innan. Inte mycket, lite fartlek med uppvärmning och nedvarvning, men om jag ska vara på stan under dagen så finns en risk att jag dör i soffan så fort jag kommer hem. Det brukar bli så.


Älsklingen är på jobbet, igår (imorse?) så kom han hem halv fyra på morgonen, idag lovade han att inte stanna längre än till tio. Vi får väll se hur det går med det.

Det är dags för mig att få i mig lite mat, men jag är inte det minsta hungrig även om jag inte ätit sedan kl två och har varit duktig och har plockat undan i hallen och städat ur båda linneskåpen. Jag får se vad jag kan skrapa fram.

Av vintervild - 22 september 2010 20:39

Älsklingen jobbar sent idag, bara jag och katten hemma just nu. Jag släppte ut kissen och han försvann fortare än en avlöning. Ska inte vara vaken för länge, tänkte jobba förmiddag och äta lunch hemma imorgon. Då är veckan äntligen slut.


Dricker te ur min favoritmugg. Den fick jag av älsklingens mamma får många år sedan när jag och älsklingen bodde ihop i andra hand och han var arbetslös så vi levde enbart på mitt studiemedel. Det gick det med, men vi blev inte feta direkt.

Muggen fick jag dagen efter att vi haft ett stort gräl, vad vi grälade om och vems fel det var minns jag inte, men muggen har jag kvar och det är den perfekta temuggen.


 

Oh bother!

Av vintervild - 22 september 2010 10:59

Vaknade inatt runt fyra av ett högljytt brak. Misstänkte självklart kissarna, men missen låg och såg oskyldig ut på klösställningen och katten var försvunnen. Det visade sig att ställningen vi satt upp på väggen för att hänga upp dykprylarna på hade bestämt sig för att ramla ner. Katten var där och nosade, och jag orkade inte ta uti med det just då så jag gick och lade mig igen. Måste kolla ikväll så att inget gick sönder i fallet, men jag tror inte det. Älsklingen märkte ingenting, han sover väldigt djupt...


Onsdag idag, den här veckan går så sakta och jag är otroligt trött fortfarande. Har börjat lägga fram min medicin på nattduksbordet och ställa klockan två timmar innan jag ska gå upp för att eventuell frukost inte ska inverka negativt. Än så länge så känner jag mig inte det minsta piggare trots dosökningen så jag är redo att prova det mesta. Ska lämna prover igen i början av oktober, får hoppas att det har blivit bättre då.


Träning ikväll, älsklingen kommer hem sent så jag får roa mig själv efteråt.

Tvättmaskinen verkar fungera igen, men ska köra en 90-tvätt för att skölja ur den ordentligt.


Förresten så måste vi köpa en ny bäddmadrass. Den är nytvättad och fin, både överdrag och skumgummi, men överdraget krympte ungefär 10 cm i vardera riktning så det går inte att sätta ihop dem igen. Kissarna är glada dock, för den ligger ihopvikt i hallen och är deras nya älsklingssovplats.

Av vintervild - 21 september 2010 19:38

Det blev ingen sång idag, min sånglärare är sjuk så det får vänta till nästa vecka, förhoppningsvis. Har varit hemma några timmar och är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Kanske ska vila lite innan älsklingen kommer.


Jag har överätit med och har grym ångest för det. Jag ville få upp allt igen, men lyckades hålla mig borta och det är väll ett steg i rätt riktning. Jag har inte ätit extremt mycket, speciellt inte med tanke på att jag tränat mycket idag och dessutom inte ätit någon middag, mer än skräpet förståss. Men jag vill göra något åt det, vill få upp maten igen eller gå ut och springa eller gå eller vad som helst för att förtjäna det hela.

Så ja, jag har nog ätstörningar.


Tvättmaskinen har blivit knäpp med, tvätten luktar unket när den är klar. Jag har en misstanke om att den inte värmer vattnet som den ska, tvätten känns inte varm när man tar ut den och tvättar man i 60 grader så brukar den vara lite varm åtminstonde. Vi har bara haft den i fyra år så det borde inte vara uträknad riktigt, men det kanske är dags att investera i en bättre.

Av vintervild - 21 september 2010 13:07

Inte lika trött idag. Trött, men inte lika mycket. Jag hoppas att jag överlever dagen, har precis kommit till jobbet och har sånglektion efter så jag kommer att komma hem sent.


Igår kom jag hem och sov en stund på eftermiddagen utan att bli något piggare för det. Men pallrade mig iväg till yogan som jag älskar och då kändes det helt plötsligt bättre.

Idag blev det tidig dag för jag var på Body Pump kvart i sju och efteråt så sprang jag en runda. Kanske är det alla endorfiner som gör att jag mår bättre idag, de ska ju släppas lös i kroppen efter träning. Det enda är att jag fortfarande är lite hostig och snuvig, men har jag otur kan det sitta i hela vintern.


Älsklingen var hemma fortfarande efter allt mitt tränande så vi tog en dusch tillsammans. Förut duschade vi alltid tillsammans, men nu för tiden så blir det väldigt sällan, särskilt som jag oftast duschar på gymmet efter träningen och han har jobbat sent så ofta. Jag saknar det, även om jag kan bli galen ibland för jag vill ha varmt, varmt vatten och han isbitar. Vi har väldigt olika inre temperatur.

Av vintervild - 20 september 2010 09:38

Jag är trött idag. Trött på allt. Jag är trött på att vara trött, för det är jag hela tiden, så att det nästan gör ont. Jag är trött på ångest, att inte kunna gå en dag utan tiger och elefanter. Jag är trött på att oroa mig, fundera hur det ska bli. Jag är trött på att ta min medicin, för jag minns aldrig om jag tagit den eller glömt den igen. Jag är trött på att inte minnas vad jag gjort, sagt eller tänkt göra. Jag är trött på att frysa, att andas, att behöva. Jag är trött på allt.


Får jag sova nu?

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards