VinterVild

Alla inlägg under juli 2010

Av vintervild - 1 juli 2010 20:35

Har precis kommit hem från träningen och ätit lite middag. Älsklingen kommer inte komma hem på några timmar så jag och katten får roa oss själva. Hon har hittat något flygfä att jaga för tillfället så hon är nöjd, hoppas bara att det inte är en humla eller geting eller något annat som kan sticka henne.


Träningen gick ok, det gick lite sämre att springa än jag trodde, fick lov att gå några gånger, men kom runt 7,5 km på 48,07 tillslut. Imorrn blir det intervaller innan Body Pump, eller efter, det beror på hur jag orkar.

Yogan var trevlig, alltid skönt att få sträcka lite på musklerna emellanåt. Nu är det uppehåll i yogan några veckor, så jag får damma av mitt Wii Fit och köra där istället.


Planen för imorgon är att sova, sova, sova så länge jag kan (bara för det kommer jag säkert att vakna kl sex). Diska lite kanske, och så 15 min sy. Inte för att jag kommer komma så långt som att till att verkligen sy, det måste mätas och klippas och nålas först, men en sak i taget helt enkelt. Sedan träning, och sen hoppas jag att det är fint väder och att älskligen kommer hem i tid så att vi äntligen kan ha vår myskväll med rosa bubbel på uteplatsen. Jag har väntat länge på den nu...


Kanske ska unna mig ett glas vin ikväll eftersom älsklingen har lämnat mig alldeles ensam...

Av vintervild - 1 juli 2010 13:52

Jag gillar Hello Kitty. Inte så att jag samlar allt jag kan, men jag har lite kläder, halsband och liknande. Fick även tag i fickspegeln från Mac's Hello Kitty-kollektion, den lämnar aldrig min handväska.


Under mellanlandningen i Düsseldorf hittade älsklingen där här bedårande Hello Kitty-godisburken som jag var tvungen att ta med hem:


   


Visst är den söt! O älsklingen underbar, med tanke på att han avskyr Hello Kitty lika mycket, eller mer, som jag tycker om.

Tråkigt nog var det inget speciellt med själva klubborna, men de går nog ner ändå.

Av vintervild - 1 juli 2010 13:43

Bilder på min nya, och gamla, tatuering:


  Den stora blomman.


  De två små.


  Den gamla och lite av den nya.


Den gamla ser väldigt blek och tråkigt ut, men den nya är fortfarande riktigt ny och skinande, de borde bli ungefär samma färg om några månader. Jag älskar den fortfarande, och är supernöjd. Jag har planer för tatuering på ryggen/axlarna, har en drakis som behöver lite sällskap och grönsaker...

Av vintervild - 1 juli 2010 09:06

Den nya missen verkar ha charmat grannarna med, jag såg henne fler gånger igår kväll, men vet inte riktigt vad hon vill. Maten jag ställt ut verkar hon inte röra, men hon är mycket intresserad av altandörren. Katten vill fortfarande klösa henne i strimlor så det är lite svårt att närma henne, men jag hoppas att jag kan få en klapp snart så jag kan se hur mager hon är. Och eftersom jag är nojjig så vill jag kontrollera att hon kan äta ordentligt, det kan ju vara något fel med tänderna som anledning till att hon inte äter.

Älsklingen tycker att jag är galen, såklart, men låter mig hållas. En glad flicka är bättre än en inte glad flicka.

Såg Svartkatt imorse med, han mumsade i matskålen när jag kikade ut. Han är en ärrad utekatt, öronen har sina spår och han slutar äta och spanar länge vid varje okänt ljud. Men förutom detta och att han är mager så ser han frisk och kry ut. Jag skulle gärna vilja vinna hans förtroende, men jag tror att det är väldigt svårt så jag får nöja mig med att se till att han har mat och ser kry ut.

Gråkatt har jag inte sett på ett tag, men han hade ju halsband så jag hoppas att hans matte och husse tar hand om honom. Jag vill inte ens tänka på alternativet...


Älsklingen kom hem vid halv ett igår, vilket betyder att det inte blev mkt sömn inatt eftersom jag inte kan sova när han inte är hemma. Gick upp innan sju med, så jag är trött, trött.. Men imorrn är ledig dag, bara att sova så mkt jag kan. Jag har ännu en plan för morgondagen: att börja sy. Jag tycker om att sy, men det är den sak som jag ännu inte kunnat göra efter jag blev sjuk, inte så mycket en lång tid innan heller. Jag får helt enkelt panik och prestationsångest så fort jag ska börja för det är så mkt som kan göras och jag vet inte hur jag ska börja och då går det inte alls. Planen är att sätta mobilen på 15 min och komma så långt jag kan under den tiden, inte mer och inte mindre. Ett bra sätt att få bort pressen av att göra allt på en gång. Jag hoppas bara att symaskinen inte har beckat igen sedan rengöringen igen...


Dagen idag är präglad av illamående, min mage är inte min bästa vän idag. Jag hoppas att det går över, avskyr att må illa. Fördelen är att den tar bort ångesten en del, kroppen kan bara koncentrera sig på en krämpa i taget tydligen.

Snart blir det massage med, det ska bli skönt att få bli lite ompysslad igen och bara få vila och njuta. Men innan dess kanske jag ska försöka få något vettigt gjort, jobbvis.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards