VinterVild

Alla inlägg under juli 2010

Av vintervild - 7 juli 2010 09:25

Idag är det segt att komma igång, har varit på jobbet i över en timme men bara kommit så långt att jag öppnat programmet än. Sedan har jag förhalat genom att dricka te och läsa tidningen och kolla hemsidor. Inte bra, jag har alldeles för dålig arbetsmoral idag.

Men jag är trött, somnade runt halv ett igår trots att älsklingen var hemma tidigare. Vi hade ett lite gräl på kvällen, inget allvarligt, bara lite trötthet från oss båda och jag gick och lade mig upprörd och då kan jag verkligen inte sova. Så efter en halvtimme gick jag upp och kramade på honom ett tag, sen somnade jag som en stock. Lite sömn blev det hur som helst... En bra sak, dock, är att jag inte haft mardrömmar på flera nätter. Jag kom att tänka på det idag, och jag hoppas att de håller sig borta för gott...


Idag är det jobb, visa tatuering och träna som gäller. Jag ska jobba till halv två ungefär, sedan visa upp tatuering och åka hem. Hemma vid tre hoppas jag, kanske hinner med en tupplur innan träningen, det skulle verkligen behövas. Ångesten är ok än så länge, men det känns jobbigt att jag inte har orkat göra något vettigt än idag, och det får genast tigern att morra. Jag måste försöka tänka bort de tankarna, annars så kommer det att bli en väldigt ångestfylld dag.

ANNONS
Av vintervild - 6 juli 2010 21:08

Hemma från träningen, löpning 5 km och Body Pump. Gick bra, men löpningen kunde ha gått bättre känner jag. Jag hoppas att det går bättre på torsdag, då är det intervaller som gäller.


Älskligen är inte hemma än, men förhoppningsvis så kommer han om en timme och inte mitt i natten som de senaste dagarna. Jag behöver verkligen lite mer sömn, kom hem från jobbet och sov en timme innan kattvaccineringen idag. Det var inte tillräckligt, skulle gärna sova nu men det är ingen idé om jag vet att älsklingen ska komma snart. Så knäpp är jag...


Katten var snäll under vaccineringen, hon klagade inte heller på att åka i bur. Nu ligger hon och tjurar i fönstret eftersom jag inte har släppt ut henne än, trots allt hennes gnällande och ylande. Gnällkisse...


Imorrn efter jobbet ska jag förbi och visa upp min tatuering för tatueraren, han ville gärna se den och det är ju några veckor sen den gjordes. Jag får många komplimanger, senast en idag när jag stretchade efter träningen. Alltid trevligt, men jag vet ju att den är fin.  


Ångesten har varit ok idag, jag tränar på att ta ögonkontakt den här veckan eftersom det är en av de många saker jag gör för att minska ångesten. Det går ganska bra, förutom med vissa killar som tror att mina ögon sitter på brösten.

Jobbet går ok, jag får ångest till och från, men jag försöker att jobba igenom den istället för att få panik. Jag får fortfarande inte massor gjort på dagarna, men jag försöker iaf, och tar det hellre lugnt än ramlar in i väggen igen.


Nu släppa ut katten som äntligen tystnat och slappa lite innan älsklingen kommer...

ANNONS
Av vintervild - 6 juli 2010 08:46

Är ännu tröttare idag, älsklingen kom hem sent inatt med. Visserligen lyckades jag somna alldeles själv runt tolv kanske, men var tvungen att gå upp och kissa flera gånger för min kropp är knäpp. Man ska tydligen utsöndra ett hormon när man sover som drar ner på urinproduktionen så att det går att sova åtta timmar i stäck, men min kropp verkar snarare utge ett hormon som skyndar på processen. Sen så har jag ju aldrig sovit en natt utan att behöva gå upp minst en gång så länge jag kan minnas...


Ångesten har inte kommit igång ännu, men jag bävar för att jobba fem timmar idag, speciellt som jag är så trött.. Men jag ska klara det, jag ska!

Av vintervild - 5 juli 2010 20:59

Idag lyckades jag komma in i syrummet! Så stolt! Satte timern på 15 min, sedan så hann jag städa fram strykbrädan och stryka hela tyget. Jag hade sån otrolig ångest hela tiden, men samtidigt så kändes det jättebra. Jag ska se om jag hinner fortsätta imorgon, jag har jobb, vaccinering av katt och träning att ta hand om imorrn. Vill inte stressa fram gardinerna, även om det är dags att de blir klara snart...


Gruppen idag var bra, näst sista gången. Även om det är jobbigt för mig att gå dit så får jag väldigt mycket ut av den, så jag kommer att sakna att gå dit. Får klara mig själv helt enkelt och hoppas att det går.


Älsklingen jobbar sent idag med, jag träffade på honom hemma när jag kom från gruppen, då var han precis på väg till jobbet för att ordna det sista. Han hade jobbat hemifrån på dagen åxo. Jag hoppas att han kommer hem lite tidigare idag, jag behöver sova ordentligt inatt, ska ju klara av fem timmar på jobbet imorrn, helst utan att somna vid skrivbordet.

Det börjar bli tomt på kontoret nu, flera som har gått på semester, tror tom chefen stack idag. Min handledare är kvar som tur är, har lite frågor till imorgon som jag hoppas att jag kan få svar på. Om jag inte somnar förståss...


Imorrn träna, det ska bli skönt. Löpning 5 km och Body Pump, fick tom låna bilen av mamma för jag behöver den för att köra katten till veterinären. Mycket trevligt, och förhoppningsvis en hemmastannande älskling imorrn kväll med.

Av vintervild - 5 juli 2010 09:07

Älsklingen kom hem riktigt sent inatt, eller tidigt imorse kanske stämmer bättre. Jag kunde inte sova heller, tog en tablett vid halv ett, men vet inte hur mkt den gjorde i slutändan. Var uppe o kissade runt två, och vaknade till när älsklingen kom. Det var jobbigt att komma upp imorse, innan sju, men söta älsklingen hade med sig en Red Bull till mig och det gjorde det lite lättare.


Idag är första dagen på 50%, jag är livrädd. Det är ingen skillnad på måndagar, jag brukade jobba lite längre redan innan, men nu ska jag orka med fem timmar/dag tis-tors med, det kommer att bli kämpigt. Men det är som sagt bara två veckor innan jag har semester så det borde jag klara av. Hoppas jag. Om jag inte retirerar under skrivbordet och gråter lite förståss...


Tigern morrar elaka saker i mina öron nu för tiden, det är jobbigt att höra på. Elefanterna skuttar runt som vanligt, vad ska de annars göra?


Idag är näst sista gången på gruppen, jag vet inte vad jag vill göra sen. Kanske ska be om en samtalskontakt, men jag har svårt att känna förtroende för sådana. O andra sidan är det alltid skönt att ha någon neutral att prata med... Jag får se...

Av vintervild - 4 juli 2010 18:05

Har just kommit hem från träning, lite löpning på band blev det. Det gick inte så bra, fick varva med gång för jag var helt slut, men bättre än ingenting. Imorrn blir det vila o sen Body Pump och löpning på tisdag.


Jag läste ut min underbara bok idag med, The elegance of the hedgehog av Muriel Barbery, istället för att diska. Det var en sådan bok man aldrig vill ska ta slut, men det gjorde den tyvärr. Och slutet var helt oväntat med, så att jag tänkte "men det här går inte, så får det inte sluta. Gör om, gör rätt!" Men när jag gråtit en stund och tänkt efter så fanns det inget annat sätt som den kunde slutat på.

Sen var jag tvungen att läsa lite i min andra bok Confessions d'une accro du shopping som inte innehåller något underbart eller överraskande alls, men är bra att läsa på franska. The elegance... är på franska i original, men jag är inte tillräckligt bevandrad i det franska språket för att kunna läsa den, det var tillräckligt svårt på engelska.

Jag läser mycket, eller gjorde innan jag blev sjuk. Nästan det senaste året har jag haft svårt att läsa, har inte kunnat koncentrera mig. Jag har flera oavslutade böcker liggande, vilket är ovanligt för mig för jag brukar kunna ta mig igenom även de tråkigaste böcker. Jag hyser alltid en förhoppning om att de ska bli bättre på vägen... Nu har jag kunnat börja läsa lite mer, jag hoppas att det håller i sig för att jag älskar att försjunka i en bok, särskilt en så underbar som den jag nyss läste ut. Det är bara synd att sådana böcker påträffas så sällan...

Av vintervild - 4 juli 2010 10:57

Igår var vi ute med båten för första gången iår, det var underbart. Båten är en mahognysnipa från 50-talet som ser bäst på avstånd om man kisar lite, men den fungerar. Motorn är olidligt högljydd, men det är vad öronproppar är till för.

Vi tog en lång tur på vattnet i jakt på en bra strand att lägga till på eftersom vi insåg att det inte fanns något ankare ombord, men vi hittade inget så vi åkte tillbaka till det gamla vanliga stället där vi brukar vara. Fungerade fint. Vi grillade lite mat, njöt i solen och hade sex på en klippa lite sådär spontant. En perfekt dag med andra ord.

När vi kom hem var jag så trött att jag var tvungen att sova lite middag, och sen gick jag och lade mig tidigt för en gångs skull och sov i tolv timmar. Underbart.


  En underbar plats i solen


Idag måste älsklingen in till kontoret och jobba, så jag och katten får klara oss själva. Jag tänkte diska lite, träna och kanske våga närma mig syrummet eftersom jag inte har lyckats göra det än.

Imorrn börjar jag jobba 50% i två veckor innan semestern, jag har smärre panik och är livrädd, men känner att jag måste prova och se hur det går. Det kan inte mer än att gå åt skogen, eller hur?

Av vintervild - 2 juli 2010 21:12

Ingen älskling idag heller, men jag tog lite vin på uteplatsen med en bit choklad och en underbar bok. Älskligen får skylla sig själv som missar allt det roliga.


Dagen började inte så bra, efter att jag kommit upp och älskligen åkt så ringde det på mobilen. Ett okänt tfnnr, så jag svarade väldigt misstänksamt. Det var någon, jag minns inte namnet eller vart han jobbade, som ville prata om ett gammalt projekt. Panik! Jag vet aldrig riktigt vad jag ska säga, vill inte berätta om min sjukskrivning för allt och alla, men jag ville verkligen inte prata med projekt med honom. Stakade fram att han fick ringa till kontoret och lade sedan artig på. Men ångesten kom som ett brev på posten såklart, det var den dagen... Fast jag har klarat mig ganska bra ändå, har tvättat en tvättmaskin, suttit och läst på uteplatsen innan träning, tränat, handlat, lagat mat (!) och klappat katten. Har dock inte lyckats närma mig syrummet ännu, men det finns fortfarande tid...


Höll inte på att komma till gymmet, dock. Skulle ta bilen som står på vår plats, älsklingens pappas bil, men när jag skulle starta så hände ingenting. Batteriet var stendött.. Ringa pappa, inget svar. Ringa mamma, fick låna hennes bil för hon skulle inte iväg någonstans. Pappa ringde sen, vi ska starta den och ställa på laddning hemma hos mor och far imorgon, så får vi ta mammas bil imorrn med. Älsklingen och jag ska försöka ta oss ut med båten till någon trevlig udde eller så för lite sollapning, grillning och kanske bad. Det ska ju bli supervarmt imorrn.


Katten ligger och sover på fönsterblecket, kotten snusar i sin filt. Blommorna måste vattnas och disken diskas, men just nu trivs jag bästa här, under min korkek där jag kan lukta på blommorna...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se